Velkommen til Utterslev Børnegård

Tidligere hed vi Utterslev Kirkes Børnegård (UKB), men nu hedder vi UTTERSLEV BØRNEGÅRD :-)
Vi er en dejlig integreret institution beliggende i Københavns nordvest kvarter. Utterslev Børnegård er fordelt i 3 afdelinger: Bispebjerg Vuggestue, Ellinge Strand Udflytterbørnehave og Børnegården. Denne hjemmeside beskriver alle 3 afdelinger.

Børnegården er en integreret instituion. Vi huser 150 skønne børn i alderen 10 mdr.-6 år. Vi har 16 børn i vuggestuen Larverne, 60 børnehave børn fordelt på 3 stuer i Børnegården og 6 børn på Super stuen (basisgruppe til børn med en autisme diagnose eller psykosocial udfordring).

Vi ligger nær Børnekulturhuset Sokkelundlille, Utterslev Gadekær og Utterslev Mose. Og hver tirsdag i lige uger, bytter børnehavebørnene afdeling med vores udflytterbørnehave Ellinge Strand. 

Ellinge Strand er vores udflytterbørnehave. Vi har det skønneste sted ved Hundested/Frederiksværk, med udsigt til Roskilde Fjord. Vi har 50 børn fordelt på 2 stuer. Bussen henter børnene hver morgen og vi kører kl. 8.10. Vi er hjemme igen kl. 16, fredag dog kl. 15.20. Kommer man for sent til busafgang, er I velkomne til selv at kører til Ellinge og aflevere. Det er ikke muligt at afleverer i anden afdeling end den barnet er tilknyttet.

Bispebjerg Vuggestue er vores vuggestueafdeling på Sadelmagervej 4. Her har vi 24 børn i alderen 7 måneder til 2,10 år fordelt på 2 stuer.

På alle tre vuggestuer har vi stort fokus på tilknytning, men også leg, sang, motorik, tur mm.

  

Ønsker du dit barn skrevet op til Utterslev Børnegård, skal du først og fremmest kontakte Pladsanvisningen. Noter venligst hvilken afdeling du ønsker. Vi skal gøre vores bedste for at opfylde dit ønske, men forbeholder os ret til at ændre, da fordelingen afhænger af antal af tomme pladser i den pågældende afdeling.

Læs mere om os ved at klikke på de øverste faner :-)

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.