Ellinge strands dag

Kl. 6.30 - 7.30

Kom og tal med os, hvis I har behov for, at jeres barn møder i dette tidsrum.

Kl. 7.30 - 8.00

Børnene afleveres på opsamlingen som ligger i stueetagen med indgang fra Sokkelundsvej 25. Møder jeres barn inden kl. 7.45, hænges overtøj og taske på barnets plads i garderoben, som er første dør til venstre. Kl. 7.45 henter vi tasker og tøj i garderoben og går ud til bussen.

Kl. 7.45 - 8.00

De børn, som er afleveret på opsamlingen, går i samlet flok op i bussen. De børn, som afleveres ved bussen, bedes vente med at gå op i bussen, indtil alle børnene fra opsamlingen er kommet op. Forældrene ”krydser” selv deres barn ind på enten skærmen i garderoben eller på iPad’en ved bussen.

Børnene skal krydses af og have spændt sikkerhedsselen — derfor er den faste mødetid sat til kl. 8.00. Nogle morgener kan jeres børn måske have svært ved at sige farvel. Gør os da opmærksomme på, at vi skal hjælpe barnet op i bussen. Vi ser nødigt, at forældre går med op i bussen, for så kan hverken børn eller personale komme frem og tilbage i den snævre bus.

Kl. 8.10

Afgang til Ellinge Strand. Vi kører præcist.

Kl. 9.00:

Vi ankommer til Ellinge. Vi sætter aktiviteter el projekter i gang. (se forældrenes årshjul)

Kl. 10.45

Vi spiser madpakker (børnene har selv med hjemmefra)

Kl. 14.00:

Vi serverer et fyldigt frugtmåltid m/ brød og økologisk mælk.

Kl. 16.00

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kommer bussen til Børnegården kl. 16.

Fredag ankommer vi kl. 15.20.

Via bussens højtaler kalder vi børnene ud til deres ventende forældre. Henter bedsteforældre eller andre, som ikke kender rutinerne ved bussen, må de lige sige til den voksne i busdøren, hvem de skal hente.

HUSK at barnet skal krydses af på skærmen i garderoben eller ved bussen. Vi går ind på opsamlingen eller ud på legepladsen med de børn, som ikke er blevet afhentet ved bussen.

Kl. 17.00

Utterslev Børnegård lukker. Pædagogen skal sætte alarm og være ude af døren kl.17. Det er derfor vigtig at forældre og børn er ude af døren kl. 17